Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στο Βερολίνο - 31/01/2008


Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβυς Αλέξανδρος Ν, Ζήνων πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη εργασίας στο Βερολίνο.


Κατά την επίσκεψη του ο κ. Ζήνων θα συναντηθεί στο Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Georg Boomgaarden, με τον οποίο θα συζητήσει το Κυπριακό, το θέμα του Κοσσυφοπεδίου και άλλα ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα. Θα εξεταστούν επίσης τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο Υπουργείων Εξωτερικών.

Στην Καγκελαρία ο Πρέσβυς κ. Ζήνων θα έχει επίσης συνάντηση με τον Δρα Christoph Heusgen, Γενικό Διευθυντή Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας της Καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με Βουλευτές διαφόρων Κοινοβουλευτικών Ομάδων στη γερμανική Βουλή.

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει επίσης επίσκεψη στη Διπλωματική Ακαδημία του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών και θα έχει συνάντηση με τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Πρέσβη κ. Gόnter Kniess.

Τον κ. Ζήνων συνοδεύει στις συναντήσεις του ο Πρέσβης της Κύπρου στη Γερμανία κ. Παντιάς Ηλιάδης, ο Σύμβουλος της Πρεσβείας κ. Αντώνιος Θεοχάρους και ο Διευθυντής του Γραφείου του Γενικού Διευθυντή κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:11:27 PM