Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στο Βέλγιο, στη Λιθουανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο - 22/01/2010


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού θα μεταβεί την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων και Εξωτερικών Σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Ιανουαρίου.


Στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων η Ισπανική Προεδρία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της, ενώ στο πλαίσιο των Εξωτερικών Σχέσεων θα συζητηθούν το θέμα του Ιράν, το θέμα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και η κατάσταση στη Σομαλία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Υεμένη και την Αϊτή.

Ακολούθως, ο κ. Κυπριανού θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Λιθουανία, όπου θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Λιθουανίας και θα έχει επαφές με άλλους κρατικούς αξιωματούχους της χώρας.

Στη συνέχεια, ο κ. Υπουργός θα μεταβεί στο Λονδίνο όπου θα συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη για το Αφγανιστάν (28 Ιανουαρίου). Επίσης, ο κ. Κυπριανού θα είναι ο κύριος ομιλητής στη διάλεξη για το Κυπριακό που διοργανώνει στο Λονδίνο η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:24:00 PM