Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ολοκλήρωσε την επίσκεψή του, στη Σλοβακία


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας αναχωρεί αύριο το πρωί, από την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα, όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα Έλση Χριστόφια και τους Υπουργούς Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέφανο Στεφάνου.


Κατά την παραμονή του στην Μπρατισλάβα, ο Πρόεδρος Χριστόφια είχε συνομιλίες με τον Σλοβάκο ομόλογό του κ. Ιβάν Γκασπάροβιτς, με τον οποίον έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψής του υπογράφτηκε διμερής συμφωνία για την Αμοιβαία Προστασία Διαβαθμισμένων Πληροφοριών.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τέλεσε τα εγκαίνια της Πρεσβείας της Δημοκρατίας στη Σλοβακία, στα οποία παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Σλοβακίας, ενώ παρέστη σε επιχειρηματικό φόρουμ στο οποίο συμμετείχαν Κύπριοι και Σλοβάκοι επιχειρηματίες.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας και η συνοδεία του θα επιστρέψουν αύριο το απόγευμα, μέσω Βιέννης, στην Κύπρο.Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/06/2016 08:25:37 AM