Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέος Πρέσβης της Κύπρου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - 28/03/2012


Σε επίσημη τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26.03.2012, στο Παλάτι Al Mushrif, ο κ. Ελπιδοφόρος Οικονόμου, επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Α. Υ. Shaikh Khalifa Bin Zayed Al Nahyan, ως ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη χώρα.


Σε σύντομη συνάντηση, η οποία ακολούθησε την επίσημη τελετή, ο Πρόεδρος των ΗΑΕ, διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Κυβέρνηση του θα παράσχουν κάθε δυνατή στήριξη στην προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων Κύπρου-ΗΑΕ.

Στην αντιφώνησή του, ο κ. Οικονόμου μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου Χριστόφια, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για τη στήριξη και διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί με τον ίδιο και την Κυβέρνηση της χώρας για τη θεσμοποίηση και περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων Κύπρου-ΗΑΕ, σε όλα τα επίπεδα. Υπογράμμισε επίσης την ιδιαίτερη σημασία που έχει η υποστήριξη φίλων κρατών, όπως τα ΗΑΕ, στις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού.

Ο Πρόεδρος Khalifa σημείωσε επί τούτου, ότι τα ΗΑΕ υποστηρίζουν την ειρηνική επίλυση διαφορών, με γνώμονα πάντα την παγκόσμια ειρήνη και ανάπτυξη.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:38:22 PM