Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Η Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο - 10/06/2008


Η Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κα Ντόρα Μπακογιάννη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο από τις 12-15 Ιουνίου 2008.


Την Πέμπτη 12 Ιουνίου, 2008, η κα Μπακογιάννη θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού. Θα ακολουθήσουν επίσημες συνομιλίες με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών και από τις δύο πλευρές.

Kατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η κα Μπακογιάννη θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Μάριο Καρογιάν.

Η Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας θα έχει επίσης διαδοχικές συναντήσεις με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Τάσο Παπαδόπουλο και τους πρώην Προέδρους της Δημοκρατίας κ. Γλαύκο Κληρίδη και Γιώργο Βασιλείου. Θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με αρχηγούς ή εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της η κα Μπακογιάννη θα μιλήσει σε δημόσια συζήτηση στη Λευκωσία με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ενωση μετά τη Συνθήκη της Λισσαβόνας». Επίσης, οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου θα μιλήσουν με θέμα «Το Ευρωπαϊκό Μέλλον μιας επανενωμένης Κύπρου», σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Πάφου.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:03:30 PM