Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία γαλλικής σατιρικής εφημερίδας - 07/01/2015


Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας καταδικάζει τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας “Charlie Hebdo”, κατά την οποία δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν σοβαρά.


Πρόκειται για μια ειδεχθή πράξη, η οποία προκαλεί την έντονη ανησυχία του συνόλου της διεθνούς κοινότητας και των κρατών μελών της EΕ, και η οποία μας υπενθυμίζει ότι η τρομοκρατία δεν γνωρίζει σύνορα, ούτε γεωγραφικούς ή άλλους περιορισμούς.

Τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και η ελευθερία της έκφρασης δέχτηκαν σήμερα ένα σοβαρό πλήγμα, στο οποίο η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να αντιδράσει.

Στεκόμαστε δίπλα στις προσπάθειές της Γαλλίας να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία και να οδηγήσει τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στον γαλλικό λαό.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:54:19 PM