Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - 27/07/2010


Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεϊχης Abdullah Bin Zayed Al Nahyan, o οποίος έφθασε το απόγευμα από το Αμπου Ντάμπι.


Την Τετάρτη, στις 11.30 το πρωί ο ΥΠΕΞ των ΗΑΕ θα έχει επίσημες συνομιλίες με τον Υπουργό Εξωτερικών, κ.Μάρκο Κυπριανού και στη συνέχεια θα υπογραφεί Συμφωνία μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για αμοιβαία κατάργηση θεωρήσεων σε υπηρεσιακά και διπλωματικά διαβατήρια καθώς και Μνημόνιο Συναντίληψης σε διμερή θέματα πολιτικής διαβούλευσης μεταξύ του ΥΠΕΞ της Κύπρου και του ΥΠΕΞ των ΗΑΕ.

Στη μία μετά το μεσημέρι θα συναντηθεί στην Βουλή με τον Πρόεδρο του Σώματος, κ.Μάριο Καρογιάν και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που παραθέτει προς τιμή του ο Κύπριος ομόλογός του.

Στις 5 το απόγευμα θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στο Προεδρικό Μέγαρο. Το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Κυπριανού θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τον ομόλογό του των ΗΑΕ σε εστιατόριο στη Λεμεσό.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:27:21 PM