Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Μεξικό - 22/10/2009


Ο νέος Πρέσβης της Κύπρου στο Μεξικό κ. Βασίλης Φιλίππου, επέδωσε στις 21 Οκτωβρίου 2009 τα διαπιστευτήρια του στον Πρόεδρο του Μεξικού κ. Felipe Calderon Hinojosa. Η τελετή των διαπιστευτηρίων πραγματοποιήθηκε στο Palacio Nacional στην παρουσία της Υπουργού Εξωτερικών κας Patricia Espinoza Cantellanos.


Στην κατ' ιδια συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μεξικού, ο Πρέσβης της Κύπρου προέβη σε ενημέρωση για την πορεία των συνομιλιών για το Κυπριακό και ευχαρίστησε τον Μεξικανό Πρόεδρο για τη σταθερή και συνεπή στάση του Μεξικού έναντι της Κύπρου. Ο κ. Φιλίππου δεσμεύτηκε να εργαστεί για ενδυνάμωση και περαιτέρω εδραίωση των εξαιρετικών σχέσεων φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Πρόεδρος του Μεξικού διαβεβαίωσε τον Πρέσβη της Κύπρου ότι η Κυβέρνηση του Μεξικού θα συνεχίσει να επιδεικνύει ενεργό ενδιαφέρον για την Κύπρο και τις εξελίξεις που διαγράφονται και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες της Κυπριακής Κυβέρνησης για εξεύρεση δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης του Κυπριακού.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:22:20 PM