Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κίνας θα επισκεφθεί την Κύπρο - 29/01/2010


Ο Υπουργός Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Yang Jiechi θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Μάρκου Κυπριανού.


Ο Κινέζος Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριο Καρογιάν.

Στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Yang Jiechi θα έχει συνάντηση με τον κ. Κυπριανού και, ακολούθως, οι δύο Υπουργοί θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών από τα Υπουργεία Εξωτερικών των δύο χωρών.

Κατά τις συνομιλίες θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Κίνας, οι σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – Κίνας και διεθνή θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο κ. Κυπριανού θα ενημερώσει επίσης τον Κινέζο ομόλογό του για την παρούσα φάση του Κυπριακού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κινέζου Υπουργού Εξωτερικών ο κ. Κυπριανού θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν του.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:24:20 PM