Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα - 02/09/2009


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα, όπου θα έχει συνομιλίες με την Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κα Ντόρα Μπακογιάννη.


Ο κ. Κυπριανού θα μεταβεί στην Ελλάδα απόψε από το Παρίσι, όπου συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια κατά την επίσκεψή του στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο κ. Υπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Κατά τη συνάντησή του με την κα Μπακογιάννη, ο κ. Κυπριανού θα ενημερώσει την ομολογό του για τη μέχρι τώρα πορεία των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού ενόψει και της έναρξης του δεύτερου γύρου των απευθείας συνομιλιών. Οι δύο Υπουργοί θα ασχοληθούν, επίσης, με το θέμα των αγνοουμένων. Επιπρόσθετα, θα συζητηθούν η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας υπό το φως της επικείμενης αξιολόγησής της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και άλλα ευρωπαϊκά ζητήματα.

Από την Αθήνα, ο κ. Κυπριανού θα μεταβεί στη Στοκχόλμη προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:21:35 PM