Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αναφορικά με την επίδοση διαπιστευτηρίων του νέου Πρέσβη της Κύπρου στο Ιράκ. 4 Νοεμβρίου 2019Ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριος Ανδρέας Π. Κουζούπης με έδρα το Αμμάν, επέδωσε τη Δευτέρα (04/11/2019) τα διαπιστευτήρια του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Ιράκ, Δρ. Barham Salih.

Διαβιβάζοντας τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Νίκου Αναστασιάδη, ο κύριος Κουζούπης αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κύπρος στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της με το Ιράκ, σε όλους τους τομείς.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Ιράκ, Δρ. Salih, διαβιβάζοντας τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Νίκο Αναστασιάδη, αναφέρθηκε στις παραδοσιακές πολύ καλές φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και την ανάγκη ενδυνάμωσης των σχέσεων μεταξύ των χωρών της περιοχής, με στόχο την ειρήνευση, ευημερία και ανάπτυξη στην Μέση Ανατολή.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Βαγδάτη, ο κύριος Κουζούπης συναντήθηκε επίσης με τον Υπουργό Εμπορίου του Ιράκ και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, με τους οποίους συζήτησε την περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.Τελευταία Ενημέρωση στις: 07/11/2019 12:51:48 PM