Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών στη Ρώμη - 09/03/2010


Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβυς κ. Νικόλαος Αιμιλίου αναχωρεί σήμερα για τη Ρώμη όπου θα έχει διάφορες επαφές.


Αύριο 10 Μαρτίου 2010 ο κ. Αιμιλίου θα έχει συνάντηση με την Υφυπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας για θέματα Ένωσης για τη Μεσόγειο, κα Stefania Craxi, με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Υπεύθυνο για τις διμερείς σχέσεις με την Ευρασία και τον Καύκασο και Συντονιστή του Προξενικού Δικτύου της Ιταλίας, κ. Alfredo Mantica, με το Διπλωματικό Σύμβουλο του Προέδρου της Ιταλίας, Πρέσβυ κ. Rocco Cangelosi και με το Γενικό Διευθυντή του Ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβυ κ. Giampiero Massolo.

Με τους συνομιλητές του ο κ. Αιμιλίου θα συζητήσει το Κυπριακό, τα Ευρωτουρκικά και τις διμερείς σχέσεις.

Στις 11 Μαρτίου 2010, ο κ. Αιμιλίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αγία Έδρα, όπου θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό για τις Σχέσεις με τα Κράτη της Αγίας ΄Εδρας, Α.Ε. Μονσινιόρ Ettore Balestrero. Κατά τη συνάντηση θα συζητηθεί το θέμα της καταστροφής της Πολιτιστικής Κληρονομιάς στα κατεχόμενα και θέματα που άπτονται της προσεχούς επίσκεψης του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄ στην Κύπρο.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:12:28 PM