Κυπριακή Δημοκρατία

Φωτογραφίες Παρεμφερών Εκδηλώσεων



“Κύπρος: Γαστρονομικό Σταυροδρόμι της Μεσογείου”. Διάλεξη Δρ. William Woys Weaver, ειδικός σε θέματα ιστορίας φαγητού και μαγειρικής, Διευθυντής του Keystone Center για τη μελέτη της τοπικής κουζίνας στο Devon της πολιτείας Pennsylvania και Δρ. George J. Soleas, οινολόγος, Αντιπρόεδρος του Liquor Control Board of Ontario (Logistics and Quality Assurance Divisions) με έδρα το Τορόντο του Καναδά. Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Ινστιτούτου Smithsonian, Ουάσιγκτον, 8 Δεκεμβρίου 2010