Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Διαπίστευση Πρώτου Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Σύνδεσμο Αραβικών Κρατών - 27/08/2009


Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου κ. Κώστας Λεοντίου, διαπιστεύτηκε και ως Πρέσβης στο Σύνδεσμο Αραβικών Κρατών.


Η επικύρωση της διαπίστευσης έγινε με εθιμοτυπική συνάντηση του κ. Λεοντίου με το Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου στις 25.08.09, στην έδρα του Οργανισμού, στο Κάιρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Γενικό Γραμματέα κ. Amr Moussa ο πρώτος Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Σύνδεσμο Αραβικών Κρατών μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Εξωτερικών. Ο κ. Λεοντίου εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του για το αδιάπτωτο ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Αραβικών Κρατών για το Κυπριακό καθώς επίσης και για τη συνεπή στάση αρχών που ακολουθεί επί του προκειμένου.

Ο κος Moussa, εξέφρασε την εκτίμηση του για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Πρόεδρος Χριστόφιας για την επίλυση του Κυπριακού. Ακολούθως ενημέρωσε τον Πρέσβη για τις νέες προοπτικές επίλυσης του Μεσανατολικού.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:21:40 PM