Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επισκέψεις του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών στη Βιέννη και Βαρσοβία - 11/01/2012


Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβυς κ. Νικόλαος Αιμιλίου αναχωρεί για τη Βιέννη, όπου αύριο 12 Ιανουαρίου 2012, θα έχει συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών της Αυστρίας, Πρέσβυ Johannes Kyrle. Κατά τη συνάντηση θα συζητηθούν διμερή θέματα, το Κυπριακό, η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ, καθώς και περιφερειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.


Από τη Βιέννη ο κ. Αιμιλίου θα μεταβεί στη Βαρσοβία όπου στις 13 Ιανουαρίου 2012 θα συναντηθεί με την Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδια για την Ευρωπαϊκή Πολιτική, τις Διμερείς Σχέσεις με τα Κράτη Μέλη της ΕΕ και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, κα Grazyna Bernatowicz.

Στη συνέχεια θα έχει από κοινού επαφές με τον Υφυπουργό Προεδρίας για Ευρωπαϊκά θέματα Πρέσβυ Ανδρέα Μαυρογιάννη, με Πολωνούς αξιωματούχους ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ. Θα έχουν γεύμα εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις και Οικονομική Πολιτική κ. Mikolaj Dowgielewicz και θα συναντηθούν με αξιωματούχους στο Πολωνικό Υπουργείο Εξωτερικών, ειδικούς σε θέματα σχέσεων και συνεργασίας της προεδρεύουσας χώρας με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Επίσης θα έχουν συνάντηση με αξιωματούχους, στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, ειδικούς σε θέματα επικοινωνιακής πολιτικής.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:37:23 PM