Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο - 01/03/2013


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης είχε σήμερα συνάντηση, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Κύπρο κ. Βασίλη Παπαϊωάννου. Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και ήταν η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιεί ο νέος Υπουργός με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.


Ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε τον Πρέσβη της Ελλάδας ότι η Κύπρος προσβλέπει στη διατήρηση των άριστων σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και στην περαιτέρω εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας.

Από πλευράς του, ο κ. Παπαϊωάννου ευχήθηκε στον νέο Υπουργό καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη στήριξη της Ελλάδας στις προσπάθειες της Κύπρου για υλοποίηση των στόχων της εξωτερικής της πολιτικής.

Με την ανακοίνωση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος επικοινώνησε με τον κ. Κασουλίδη συγχαίροντας τον για τα νέα του καθήκοντα. Επιπλέον, του απηύθυνε πρόσκληση για επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:43:02 PM