Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέος Ύπατος Αρμοστής στο Trinidad and Tobago


Ο κ. Βασίλης Φιλίππου επέδωσε την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016, στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Trinidad and Tobago, κ. Anthony Thomas Aquinas Carmonas, τα διαπιστευτήρια του ως ο νέος Ύπατος Αρμοστής στη χώρα, με έδρα τη Νέα Υόρκη.


Επιδίδοντας τα διαπιστευτήρια του ο Ύπατος Αρμοστής διαβίβασε στον Πρόεδρο της χώρας, τους θερμούς χαιρετισμούς και την εκτίμηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη καθώς και τις ευχές του για πρόοδο και ευημερία του λαού και είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για το Κυπριακό και για τις συνεχιζόμενες συνομιλίες ενώ δεσμεύθηκε να εργαστεί για την ενδυνάμωση και εδραίωση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, ιδιαίτερα στους τομείς του Τουρισμού, Εκπαίδευσης και της Ναυτιλίας.

Ο Πρόεδρος της χώρας διαβεβαίωσε τον Ύπατο Αρμοστή ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να υποστηρίζει με συνέπεια της προσπάθειες της Κυπριακής Κυβέρνησης για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση του παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις που διαγράφονται μέσα από τις συνεχιζόμενες συνομιλίες εκφράζοντας την ευχή , ότι αυτές θα στεφθούν μ’ επιτυχία. Ο Πρόεδρος της χώρας ευχαρίστησε επίσης την Κυπριακή Κυβέρνηση για την παροχή αριθμού υποτροφιών στην Κυβέρνηση της Δημοκρατίας του Trinidad and Tobago.Τελευταία Ενημέρωση στις: 21/12/2016 09:32:19 AM