Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής στην Κύπρο - 01/08/2012


Ο Υπουργός Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής Δρ Riad al-Malki θα πραγματοποιήσει αύριο μονοήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, κατόπιν πρόσκλησης της Υπουργού Εξωτερικών δρος Ερατούς Κοζάκου-Μαρκουλλή.


Στο επίκεντρο της επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής θα βρεθούν οι διμερείς σχέσεις Κύπρου και Παλαιστινιακής Αρχής, το Κυπριακό και οι τρέχουσες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Νότιας Γειτονίας, με ιδιαίτερη έμφαση στη συριακή κρίση και την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή. Οι σχέσεις ΕΕ – Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής θα βρίσκονται επίσης στην ημερήσια διάταξη.

Κατά την επίσκεψη του, ο Δρ al-Malki θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Υπουργό Εξωτερικών και ακολούθως θα διεξαχθούν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών Κύπρου και Παλαιστινιακής Αρχής. Θα ακολουθήσει γεύμα το οποίο θα παραθέσει η Υπουργός Εξωτερικών προς τιμήν του Παλαιστίνιου ομολόγου της.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής θα αναχωρήσει από την Κύπρο το βράδυ της ίδιας μέρας.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:40:38 PM