Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέος Πρέσβης της Κύπρου στην Τεχεράνη - 17/05/2012


Ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Τεχεράνη κ. Ανδρέας Ιγνατίου επέδωσε τα διαπιστευτήρια του στον Πρόεδρο του Ιράν Dr. Mahmoud Ahmadinejad, στις 17 Μαίου, 2012.


Στην συνάντηση που ακολούθησε την τελετή, ο Πρέσβης κ. Α. Ιγνατίου διαβίβασε τους χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ιρανό ομόλογο του και διαβεβαίωσε ότι θα εργαστεί άοκνα με στόχο την ενίσχυση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών. Ευχαρίστησε επίσης τον Ιρανό Πρόεδρο για την υποστήριξη της Κυβέρνησης του στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Πρόεδρος Χριστόφιας για εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού προβλήματος.

Ο Πρόεδρος Dr. Mahmoud Ahmadinejad συνεχάρη τον Κύπριο Πρέσβη, διαβεβαίωσε ότι η Ιρανική Κυβέρνηση θα συνεργαστεί για την ενίσχυση των παραδοσιακά φιλικών σχέσεων των δύο χωρών και εξέφρασε την υποστήριξη του ιδίου, της Κυβέρνησης του και του λαού του στις προσπάθειες που καταβάλλονται για επίλυση του Κυπριακού στα πλαίσια των Ηνωμένων Εθνών. Ανέφερε ότι υποστηρίζει την ειρηνική επίλυση όλων των διεθνών διενέξεων, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια, καθώς και η ευμάρεια όλων των λαών.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:39:23 PM