Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επαφές του Υπουργού Εξωτερικών στη Νέα Υόρκη - 28/09/2015


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, συνεχίζοντας τις επαφές του στην έδρα των ΗΕ, πραγματοποίησε σειρά διμερών συναντήσεων με τους ομολόγους του από την Νέα Ζηλανδία κ. Murray McCully, την Ουρουγουάη κ. Rodolfo Nin Novoa, την Αντίγκουα Μπαρμπούντα κ. Charles Henry Fernandez, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sheikh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan και με τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου κ. Nabil Elaraby.


Στο επίκεντρο των επαφών του κ. Κασουλίδη με τις υποψήφιες χώρες για το Συμβούλιο Ασφαλείας βρέθηκαν οι εξελίξεις στο Κυπριακό. Σε όλες τις συναντήσεις συζητήθηκαν, επίσης, οι διμερείς σχέσεις και θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος. Παράλληλα, προωθήθηκε η υποψηφιότητα του Πρέσβη κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη για τη προεδρία της 71ης Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ.

Ο κ. Κασουλίδης συμμετείχε χθες, 27 Σεπτεμβρίου 2015, στο Υπουργικό δείπνο του Διεθνούς Ινστιτούτου Ειρήνης (IPI), το οποίο είχε ως θέμα συζήτησης τις κρίσεις στην Μέση Ανατολή και τις διεθνείς επιπτώσεις τους.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:57:40 PM