Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επαφές του Υπουργού Εξωτερικών κ. Μάρκου Κυπριανού στην Αυστραλία - 06/03/2009


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αυστραλία, συναντήθηκε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανό στην Ιερά Αρχιεπισκοπή στο Σύδνεϋ.


Ακολούθως, ο κ. Κυπριανού προέβη σε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις προοπτικές επίλυσης του κατά τη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης στη σημαντικότερη αυστραλιανή δεξαμενή σκέψης που ασχολείται με διεθνή θέματα, το Ινστιτούτο Lowy για Διεθνή Πολιτική.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, στα πλαίσια των συναντήσεων του με την κυπριακή ομογένεια της Αυστραλίας, παρακάθισε σε δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν του ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Χριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Κοινότητας Σίδνεϋ και Νέας Νότιας Ουαλίας στο οίκημα της Κοινότητας. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, στο οποίο παρέστησαν Αυστραλοί πολιτικοί και προσωπικότητες, ο κ. Υπουργός προέβη σε ενημέρωση για το Κυπριακό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του κ. Κυπριανού στο Σίδνεϋ οι Γενικοί Διευθυντές της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής Τράπεζας παρέθεσαν κοινό γεύμα προς τιμήν του.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών είναι η Αδελαΐδα.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:15:25 PM