Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα - 11/06/2015


Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών και του συντονισμού μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας.


Ο κ. Κασουλίδης θα συναντηθεί κατ΄ ιδίαν με τον Έλληνα ομόλογό του κ. Νίκο Κοτζιά, ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθούν, μεταξύ άλλων, το Κυπριακό, σε συνέχεια της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων, θέματα ενέργειας, οι τριμερείς συνεργασίες των δύο χωρών με Αίγυπτο και Ισραήλ, οι ευρωπαϊκές δράσεις για το ζήτημα της μετανάστευσης, καθώς και άλλα περιφερειακά και διεθνή θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Μετά το πέρας της συνάντησης, οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις στον Τύπο, ενώ στη συνέχεια ο κ. Κασουλίδης θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος.

Κατά την παρουσία του στην Αθήνα, ο κ. Κασουλίδης θα συναντηθεί με τους Πρέσβεις των χωρών που είναι διαπιστευμένοι στην Κύπρο με έδρα την Αθήνα, τους οποίους θα ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Υπουργός Εξωτερικών επιστρέφει στην Κύπρο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:56:30 PM