Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


O Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο - 25/08/2008


Ο Υπουργός Εξωτερικών της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας Walid Al Muallem θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 26-27 Αυγούστου 2008.


Την Τρίτη 26 Αυγούστου, 2008, ο Σύρος Υπουργός θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Κυπριανού. Επίσημες συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Αυγούστου, 2008.

Αντικείμενο των συνομιλιών θα είναι οι διμερείς σχέσεις, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στο πλαίσιο Διεθνών Οργανισμών. Ο κ. Κυπριανού θα ενημερώσει επίσης τον Σύρο ομόλογο του για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Μετά το πέρας των συνομιλιών οι δύο Υπουργοί θα υπογράψουν συμφωνία για την κατάργηση θεώρησης διπλωματικών και υπηρεσιακών διαβατηρίων. Θα υπογράψουν επίσης μνημόνιο συναντίληψης για διμερείς πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 03:52:46 PM