Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επαφές του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών στην Μπρατισλάβα και τη Βιέννη - 21/05/2010


O Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης Νικόλαος Αιμιλίου είχε χθες το πρωί στην Μπρατισλάβα συνάντηση με την Υφυπουργό Εξωτερικών της Σλοβακίας κα Olga Algayerová.


Η επίσκεψη του κ. Αιμιλίου αποτελεί συνέχεια των πολιτικών διαβουλεύσεων που διεξήχθησαν κατά την επίσκεψη της κας Algayerová στην Κύπρο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Αιμιλίου ενημέρωσε την κα Algayerová για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, όπως και για τις εξελίξεις που αφορούν στον κανονισμό του απευθείας εμπορίου και στο περιουσιακό Συζητήθηκαν, επίσης, οι διμερείς σχέσεις και θέματα ΕΕ.

Περαιτέρω, ο κ. Αιμιλίου είχε σήμερα το πρωί στη Βιέννη συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Αυστριακού Υπουργείου Εξωτερικών κ. Johannes Kyrle, τον οποίον, επίσης, ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, και τις εξελίξεις που αφορούν στον κανονισμό του απευθείας εμπορίου και στο περιουσιακό. Συζητήθηκαν, εξάλλου, οι διμερείς σχέσεις, θέματα ΕΕ και θέματα ενέργειας, οι εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια, όπως και θέματα υποψηφιοτήτων των δύο χώρων σε διεθνείς οργανισμούς.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:26:32 PM