Κυπριακή Δημοκρατία

Έκτακτες Ανακοινώσεις


Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για την εταιρία Monarch Group, 3 Οκτωβρίου 2017Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει ότι σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση που έλαβε από την Βρετανική Κυβέρνηση, η εταιρία Monarch Group στην οποία περιλαμβάνεται η Monarch Airlines και η Monarch Holidays έχει τερματίσει την λειτουργία της στις 02 Οκτωβρίου 2017.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Βρετανικής Κυβέρνησης, όσοι ταξιδιώτες βρίσκονται στο εξωτερικό έχοντας προγραμματισμένη πτήση εντός 14 ημερών και οι οποίοι δεν έχουν ακόμη ειδοποιηθεί, θα πρέπει να ανατρέξουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Βρετανικής Πολιτικής Αεροπορίας 
https://monarch.caa.co.uk για λεπτομέρειες αναφορικά με την νέα τους πτήση ή να επικοινωνήσουν μαζί τους στα τηλέφωνα 0300 303 2800 εάν βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο +44 1753 330330 αν βρίσκονται σε άλλη χώρα.

Επιπλέον, για όσους επιβάτες βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Βρετανική Πολιτική Αεροπορία ενημερώνει ότι υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες θέσεις για επιλογή εναλλακτικών πτήσεων πίσω στον αρχικό τους προορισμό. Οι επιβάτες θα χρειαστεί να επαναλάβουν την διαδικασία κράτησης με άλλη αεροπορική εταιρία. Ανάλογα με την ταξιδιωτική τους ασφαλιστική κάλυψη και την πληρωμή του ταξιδιού τους με πιστωτική κάρτα οι επηρεαζόμενοι επιβάτες δύναται να διεκδικήσουν επιστροφή χρημάτων. 


Για περισσότερες πληροφορίες οι άμεσα ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα 
https://monarch.caa.co.uk .


Τελευταία Ενημέρωση στις: 04/10/2017 09:03:13 AMNo documents found