Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αθήνα - 25/11/2008


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα από τις 26-28 Νοεμβρίου 2008, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, με τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρη Σιούφα.

Ο κ. Χριστόφιας θα έχει, επίσης, συναντήσεις με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιώργο Παπανδρέου, τη Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κα Αλέκα Παπαρήγα, τον Πρόεδρο του Συνασπισμού, των Κινημάτων και της Οικολογίας κ. Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέκο Αλαβάνο καθώς και τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιώργο Καρατζαφέρη.

Κατά την επίσκεψη του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνοδεύεται από τη σύζυγο του Έλση Χριστόφια, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού, τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέφανο Στεφάνου, τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Βάσο Γεωργίου, τον Επίτροπο Προεδρίας κ. Γεώργιο Ιακώβου, τον Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Λεωνίδα Παντελίδη και άλλους ανώτερους αξιωματούχους.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 03:47:08 PM