Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Άρχισαν χθες οι εργασίες του 16ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ- ΠΣΕΚΑ) και της Συνόδου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΝΕΠΟΜΑΚ - 25/08/2009


Συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του 16ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ- ΠΣΕΚΑ) και της Συνόδου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Νεολαίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ).


Κατά τη χθεσινή εναρκτήρια τελετή των εργασιών που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας παρέστη και μίλησε στους συνέδρους. Ομιλία έκαναν, επίσης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριος Καρογιάν και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’.

Με χαιρετισμό του, τον οποίον ανέγνωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Νικόλαος Αιμιλίου, καλωσόρισε τους συνέδρους ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, επίσης, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ) κ. Χάρης Σοφοκλείδης, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ) κ. Φίλιπ Κρίστοφερ, ο Πρόεδρος της Νεολαίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ) κ. Χρίστος Καραολής, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) κ. Στέφανος Ταμβάκης και, εκ μέρους του Υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Θεόδωρου Κασσίμη, ο Γενικός Διευθυντής της Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Ιωάννης Κυπαρισσίδης.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:21:26 PM