Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επαφές του Υπουργού Εξωτερικών στη Νέα Υόρκη - 27/09/2013


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης είχε χθες συνάντηση με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Κουβέιτ, Sheikh Sabah Khalid Al Hamad Al Sabah. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν περιφερειακά θέματα όπως η κατάσταση στην Αίγυπτο και τη Συρία καθώς και οι διμερείς σχέσεις. Συζητήθηκε, επίσης, η επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη στο Κουβέιτ τον προσεχή Οκτώβριο.


Χθες το απόγευμα, ο Υπουργός Εξωτερικών συμμετείχε στην Υπουργική Διάσκεψη των Φίλων του Συριακού Λαού που οργάνωσε η Γαλλία στα Ηνωμένα Έθνη, με σκοπό ο Συριακός Εθνικός Συνασπισμός να παρουσιάσει το όραμα του για το μέλλον της Συρίας και να διεξαχθεί συζήτηση για την επανεκκίνηση της πολιτικής διαδικασίας.

O Υπουργός Εξωτερικών παρακάθησε επίσης στο Διατλαντικό Δείπνο, στο οποίο συμμετείχαν οι Υπουργοί Εξωτερικών των κρατών μελών της ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Κατόπιν, ο κ. Κασουλίδης αναχώρησε για την Ουάσιγκτον όπου σήμερα θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο, Joe Biden.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:46:42 PM