Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Συμμετοχή του Υπουργού Εξωτερικών στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων και Εξωτερικών Σχέσεων της Ε.Ε. - 23/01/2009


Ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού ο οποίος ολοκλήρωσε τον κύκλο επαφών του σε χώρες της Νοτίου Αμερικής, μεταβαίνει από τη Βραζιλία στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων και Εξωτερικών Σχέσεων της Ε.Ε. που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009.


Στο Συμβούλιο θα γίνει παρουσίαση των προτεραιοτήτων της Τσέχικης Προεδρίας της Ε.Ε. και θα συζητηθούν μεταξύ άλλων, η ασφάλεια του ενεργειακού εφοδιασμού, η Ειρηνευτική Διαδικασία στη Μέση Ανατολή καθώς και οι σχέσεις της Ε.Ε. με την Ουκρανία και τη Ρωσία.

Την Κυριακή 25.1.09 το βράδυ ο κ. Κυπριανού θα παρακαθήσει σε δείπνο των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τους Υπουργούς Εξωτερικών της Αιγύπτου, της Ιορδανίας, της Παλαιστινιακής Αρχής και της Τουρκίας κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν οι πρόσφατες εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας .

Επίσης την Κυριακή 25.1.09 θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, σύσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών με τους Πρέσβεις της Κυπριακής Δημοκρατίας διαπιστευμένους στις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά την οποία θα γίνει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για υπηρεσιακά θέματα.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:14:22 PM