Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Ύπατο Αρμοστή Ηνωμένου Βασιλείου και τους Πρέσβεις Ρωσίας, Γαλλίας και Ιρλανδίας - 04/03/2013


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης πραγματοποίησε ξεχωριστές συναντήσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Ύπατο Αρμοστή Ηνωμένου Βασιλείου κ. Matthew Kidd, τον Πρέσβη της Ρωσίας κ. Vyacheslav D. Shumskiy, τον Πρέσβη της Γαλλίας κ. Jean-Luc Florent και τον Πρέσβη της Ιρλανδίας, κ. Patrick Scullion.


Οι συναντήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο επαφών που πραγματοποιεί ο νέος Υπουργός με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του σε μια προσπάθεια αλληλοενημέρωσης και συντονισμού για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Ο κ. Κασουλίδης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για διμερή θέματα, καθώς και για ζητήματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος. Ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις άμεσες προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι προσβλέπει στην εμβάθυνση της συνεργασίας και ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

Οι Πρέσβεις Ηνωμένου Βασιλείου, Ρωσίας, Γαλλίας και Ιρλανδίας ευχήθηκαν στον κ. Κασουλίδη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τονίζοντας την ανάγκη για διατήρηση των καλών σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των χωρών.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:43:00 PM