Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στις Κομόρες - 07/10/2009


Ο Νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στα νησιά Κομόρες με έδρα την Πρετόρια, κ. Αργυρός Αντωνίου, επέδωσε στις 06.10.09, τα διαπιστευτήρια του προς τον Πρόεδρο της χώρας κ. Ahmed Adballah Mohamed SAMBI.


Σε κατ΄ ιδίαν ακρόαση από τον Πρόεδρο της χώρας, ο κ. Αντωνίου ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις προοπτικές περαιτέρω σύσφιγξης των διμερών σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών. Παράλληλα, εξέφρασε προς τον Πρόεδρο των Κομόρων τις ευχαριστίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη σταθερή υποστήριξη που παρέχει η χώρα του στις προσπάθειες για επίλυση του κυπριακού προβλήματος.

Ο Πρόεδρος των Κομόρων διαβεβαίωσε τον κ. Αντωνίου ότι η χώρα του θα συνεχίσει σταθερά να υποστηρίζει την ειρηνική επίλυση του κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου. Επίσης, ευχήθηκε όπως οι διεξαγόμενες διαπραγματεύσεις καρποφορήσουν το συντομότερο, προς όφελος ολόκληρου του κυπριακού λαού διότι είναι η μόνη οδός που θα οδηγήσει στην επανένωση της Νήσου.

Επίσης ευχαρίστησε την Κυπριακή Δημοκρατία για τη βοήθεια που προσφέρει στο λαό της χώρας του μέσω της ΕΕ, χειρονομία που εκτιμάται ιδιαίτερα τόσο από το λαό όσο και από τις αρχές των Κομόρων.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:21:56 PM