Κυπριακή Δημοκρατία

Ειδήσεις


Επίσημη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου στην Κύπρο - 17/06/2012


Ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου δρ Nabil el-Araby πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο μεταξύ 17 και 18 Ιουνίου, κατόπιν πρόσκλησης της Υπουργού Εξωτερικών δρος Ερατούς Κοζάκου-Μαρκουλλή, εν όψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.


Οι διμερείς σχέσεις μεταξύ της Κύπρου και του Αραβικού Συνδέσμου, η ανασκόπηση των τρεχουσών εξελίξεων στην Μέση Ανατολή και οι σχέσεις ΕΕ – Αραβικού Συνδέσμου θα βρίσκονται στο επίκεντρο της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου.

Τη Δευτέρα, ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Υπουργό Εξωτερικών και εν συνεχεία θα διεξαχθούν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών. Μετά το πέρας της συνάντησης θα γίνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου θα γίνει επίσης δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου.

Ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου θα αναχωρήσει από την Κύπρο το βράδυ της 18ης Ιουνίου.Τελευταία Ενημέρωση στις: 25/04/2016 04:39:38 PM