ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ταξιδιωτικές Πληροφορίες για Κύπριους Υπήκοους


Γενικές Συμβουλές προς Κύπριους Ταξιδιώτες - Δικαιώματα επιβατών αεροπορικών μεταφορών.


Τα παράπονα σχετικά με τα δικαιώματα επιβατών αεροπορικών μεταφορών δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εξωτερικών και των Διπλωματικών Αποστολών της Δημοκρατίας στο εξωτερικό. Οι Διπλωματικές Αποστολές στο εξωτερικό θα παράσχουν προξενική αρωγή προς τους επηρεαζόμενους συμπολίτες μας στo πλαίσιo των αρμοδιοτήτων τους. Οι επηρεαζόμενοι συμβουλεύονται όπως απευθύνονται, προσωπικά ή μέσω νομικού συμβούλου, απευθείας στην αεροπορική εταιρεία ή τους λειτουργούς της Πολιτικής Αεροπορίας στη χώρα όπου βρίσκονται.


Το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας (ΤΠΑ) είναι ο αρμόδιος Εθνικός Φορέας Εφαρμογής των Ευρωπαϊκών Κανονισμών, οι οποίοι αφορούν στα δικαιώματα των επιβατών αεροπορικών μεταφορών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας:-Πινδάρου 27, 1429 Λευκωσία, Email:passengerrights@dca.mcw.goc.cy, Γραμμή του Πολίτη τηλ. 22-404119, Αερολιμένας Λάρνακας 24-008291/92, Αερολιμένας Πάφου 26-007285.Σχετικά Αρχεία:
Πίσω
_______________________________________________
Πνευματικά Δικαιώματα © Κυπριακή Δημοκρατία 2016 - 2020
Υπουργείο Εξωτερικών
Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: Τμήμα Υπηρεσιών Πληροφορικής