Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπάτη Αρμοστεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λονδίνο

Καλωσορίσατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο

Καλωσορίσατε στη διαδικτυακή πύλη της Yπάτης Αρμοστείας της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία είναι η μεγαλύτερη, διμερής, Διπλωματική Αποστολή της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Με αρχηγό Αποστολής τον Πρέσβυ Ευριπίδη Λ. Ευρυβιάδη, κύριος στόχος της Υπάτης Αρμοστείας είναι να προωθήσει και να ενισχύσει τις πολιτικές, πολιτιστικές και εμπορικές σχέσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο. Εκπροσωπεί, επίσης, την Κυπριακή Κυβέρνηση σε διεθνείς οργανισμούς που εδρεύουν στο Λονδίνο, όπως η Γραμματεία της Κοινοπολιτείας και ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός. Επιπλέον, η Υπάτη Αρμοστεία παρέχει προξενικές υπηρεσίες σε Κύπριους υπηκόους που επισκέπτονται ή ζούνε στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει συμβουλές σε όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο νησί ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο.Η Ύπατη Αρμοστεία της Κυπριακής Δημοκρατίας ενημερώνει το κοινό ότι την Παρασκευή 23/06/2017 οι τηλεφωνικές γραμμές της Ύπατης Αρμοστείας θα τεθούν εκτός λειτουργίας λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων τηλεπικοινωνίας του οικήματος.

Η πραγματοποίηση των εργασιών δεν αναμένεται να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της Ύπατης Αρμοστείας η οποία θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό. Υπενθυμίζεται ότι οι ώρες λειτουργίας του Προξενείου είναι 9:30 πμ μέχρι 1:00μμ.


ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

INFORMATION FOR CYPRIOT NATIONALS LIVING OR PLANNING TO LIVE IN THE UK FOLLOWING THE TRIGGERING OF ARTICLE 50 BY THE UK GOVERNMENT

STUDY IN CYPRUS