Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βηρυτό

Eκδηλώσεις Πρεσβείας


1. Επίδοση διαπιστευτηρίων

Η Α. Ε. Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λίβανο, κα Χριστίνα Ράφτη, επέδωσε τα διαπιστευτήριά της στην Α.Ε. Στρατηγό Michel Aoun, Πρόεδρο του Λιβάνου, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016..

2. Επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών

Η Α.Ε. κος Ιωάννης Κασουλίδης, Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Λίβανο μεταξύ 9 και 10 Νοεμβρίου 2016.

3. Συμμετοχή Πρεσβείας στο Μαραθώνιο Βηρυτού, 13 Νοεμβρίου 2016

4. Προσφώνηση Πρέσβεως Ράφτη στο Ετήσιο Γεύμα Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου - Λιβάνου, 19 Δεκεμβρίου 2016.

5. Συμμετοχή Πρεσβείας στην "Εκπαιδευτική Ημέρα" του Πανεπιστημίου USEK, 17 Νοεμβρίου 2016.

6. Συνδιοργάνωση, με το Εμπορικό Επιμελητήριο Τρίπολης, Eπιχειρηματικής Συνάντησης, Κύπριων και Λιβανέζων επιχειρηματιών, με αντικείμενο τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (19 Οκτωβρίου 2016).

7. Η Πρεσβεία ανέκαθεν συμμετέχει στο ετήσιο Φεστιβάλ Ευρωπαικού Κινηματογράφου, που λαμβάνει χώρα στα τέλη Ιανουαρίου. Τελευταία συμμετοχή η ταινία "Το Αγόρι στη Γέφυρα" του Σκηνοθέτη Πέτρου Χαραλάμπους, στο 24ο κατά σειρά Φεστιβάλ.

8. Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, Πρεσβεία οργάνωσε ξενάγηση του Αρχαιολογικού Μουσείου του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού (AUB), από τη Διευθύντρια του Μουσείου Δρ. Leila Badre. Το Μουσείο ιδρύθηκε το 1868, με την πρώτη συλλογή του να αφορά αρχαιοτήτες προερχόμενες από την Κύπρο.

9. Η Πρεσβεία, στο πλαίσιο του Μήνα Γαλλοφωνίας 2017, οργάνωσε εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου της Δρ. Αίγλης Καμμίτση "Η εικόνα της Κύπρου μέσα από τους Γάλλους Λογοτέχνες του 19ου αιώνα", στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας Βηρυτου, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017.Σχετικά Αρχεία:

AUB Museum photo 2.jpg
Το αρχείο περιέχει εικόνα ή φωτογραφία (Μέγεθος: 61,96Kb)

No documents foundΔΑΑΕ

Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων

Οίκαδε

facebook

Cyprus Fact Sheet

Twitter

CTO