Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρώμη


Ο ρόλος του Γραφείου ΤύπουΚύριος στόχος του Γραφείου είναι η ενημέρωση σχετικά με το Κυπριακό, την τρέχουσα πολιτική της Κυπριακής Κυβέρνησης και της Κύπρου γενικότερα.
Ο Ακόλουθος Τύπου έχει τακτικές συναντήσεις με δημοσιογράφους και με αντιπροσώπους των Ιταλικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπου τους ενημερώνει σχετικά για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν την Κύπρο, όπως οι διάφορες πτυχές του Κυπριακού και την συμμετοχή της ως Κράτος Μέλος στην ΕΕ.
Σε περίπτωση που δημοσιογράφοι, πολιτικοί και ακαδημαϊκοί επιθυμούν να επισκεφθούν την Κύπρο το Γραφείο Τύπου παρέχει τις σχετικές πληροφορίες και διαθέτει διαφωτιστικό υλικό για τα διάφορα θέματα (πολιτικά, οικονομικά, πολιτιστικά κτλ.) που αφορούν την Κύπρο και την Κυπριακή κοινωνία.
Στόχος επίσης του Γραφείου είναι η κάλυψη των σημαντικών εξελίξεων στο Κυπριακό και άλλων βασικών θεμάτων που αφορούν την Κύπρο με σκοπό την ενημέρωση του Ιταλικού κοινού. Για το σκοπό αυτό το Γραφείο διαθέτει διαφωτιστικό υλικό (έντυπο και ψηφιακό), το οποίο αποστέλλεται δωρεάν στους ενδιαφερομένους.Επικοινωνία


Τηλ.: + 39 06 8088365
Φαξ: + 39 06 8088338
Ηλ. Διευθ.:
cancelleria@ambasciatacipro.it

Ώρες γραφείου: Δευτέρα – Παρασκευή:
9.00 - 13.00 και 13.30 - 17.00.


Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το έγγραφο.
Εκτύπωση