Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα


Τουριστικό Τμήμα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΚΟΤ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

O Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ιδρύθηκε το 1969 με στόχο την προώθηση του Τουρισμού της Κύπρου με τη χρήση όλων των δυνατοτήτων και διαθεσίμων πόρων, παρέχοντας την αρωγή του σε επαγγελματικές οργανώσεις, εταιρίες και ιδιώτες που εκδηλώνουν τον ενδιαφέρον τους για τον Τουρισμό της Κύπρου. Διατηρώντας γραφεία σε 19 χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται όπως είναι φυσικό και η Ελλάδα, παρέχει υπηρεσίες Μάρκετινγκ και παροχής πληροφοριών σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να επισκεφθεί την Κύπρο.

Πιστό στην αποστολή του συνδράμει στην ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης από την Ελλάδα προς την Κύπρο, το Γραφείο ΚΟΤ Αθηνών βρίσκεται στη διάθεση του κοινού και το προσωπικό του είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν την Κυπρο ως τουριστικό προορισμό.

Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται επίσης πλούσιο ενημερωτικό υλικό αναφορικά με την ιστορία του νησιού, τις φυσικές του ομορφιές, τα προσφερόμενα καταλύματα και τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που μπορεί ο επισκέπτης του νησιού να απολαύσει.

Στα πλαίσια της γενικότερης δραστηριότητας του Γραφείου ΚΟΤ Αθηνών, εντάσσονται οι επαφές του με διοργανωτές ταξιδιών, με εκπροσώπους του Τύπου και υψηλόβαθμα στελέχη σημαντικών εταιριών διαφόρων κλάδων, καθώς και εκπροσώπους διαφόρων φορέων και οργανώσεων. Παράλληλα διοργανώνει εκδηλώσεις προβολής της Τουριστικής Κύπρου προς το ευρύ καταναλωτικό κοινό, προβαίνει σε διαφημιστικές συνεργασίες με τα ΜΜΕ και συμμετέχει σε Τουριστικές και Εμπορικές Εκθέσεις.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Γραφείου ΚΟΤ Αθήνας είναι:
Ξενοφώντος 2α, 10557 Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 36 10 178, 210 36 10 057
Φαξ: 210 36 44 798
Email: cto-athens@cyta.gr


Aκόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την τουριστική Κύπρο μπορεί κανείς να αντλήσει στον επίσημο δικτυακό τόπο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού:

http://www.visitcyprus.com/wps/portalΠαρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το έγγραφο.
Εκτύπωση