ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Νέα από την Κύπρο


Συμμετοχή της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη στις εκδηλώσεις του Μήνα Γαλλοφωνίας 2017 στη Χάγη

Με αφορμή τον εορτασμό του Μήνα Γαλλοφωνίας 2017 στην Ολλανδία, η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην εναρκτήρια εκδήλωση, με θέμα "Η Ψηφιακή Τεχνολογία στη Γαλλοφωνία ( (La Francophonie numérique) που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017, στις 17:00 στο κινηματοθέατρο "Omniversum" στη Χάγη. Μετά το πέρας της συζήτησης και της προβολής του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει δεξίωση.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να παραστείτε, παρακαλείσθε όπως δηλώσετε συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Πρεσβείας μας: hagueembassy@mfa.gov.cy το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, έτσι ώστε να παραστείτε ως προσκεκλημένοι της Πρεσβείας. Σημειώνεται πως για λόγους ασφαλείας, η πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης θα είναι δυνατή μόνο με την επίδειξη ταυτότητας μαζί με το ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας
.
Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη θα προσφέρει κυπριακό κρασί και παραδοσιακά κυπριακά εδέσματα.

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση για την εκδήλωση στα γαλλικά καθώς και το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Μήνα της Γαλλοφωνίας στην Ολλανδία.

Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε στις 7 Μαρτίου 2017.Σχετικά Αρχεία:
_______________________________________________
© 2015 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Εξωτερικών
Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη