ΕκτύπωσηΕκτύπωση                                                                                       Κλείσιμο  Κλείσιμο

Εμβλημα της Κυπριακής Δημοκρατίας     Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σόφια


     Γενικές πληροφορίες για Κύπριους επισκέπτες στη ΒουλγαρίαΓενικές Συμβουλές για τους Κύπριους πολίτες που επισκέπτονται τη Βουλγαρία
  • Αν θα οδηγήσετε μην καταναλώσετε αλκοόλ. Η πολιτική που ακολουθείται στο θέμα της οδήγησης κάτω από την επήρεια αλκοόλ διαφέρει από χώρα σε χώρα. Στη Βουλγαρία το επιτρεπόμενο όριο είναι 0,5 τις χιλίοις. Πάνω από 0,5 στερείται προσωρινά η άδεια οδήγησης και πάνω από 1,2 θεωρείται ως ποινηνικό αδίκημα.
  • Μην αναμειχθείτε με ναρκωτικά. Ακόμα και για μικρές ποσότητες ελαφρών ναρκωτικών ισχύουν σοβαρές ποινές και δικαστικές διαδικασίες.
  • Ελέγξατε την κατάσταση ενός οχήματος πριν το ενοικιάσετε. Ελέγξατε επίσης αν διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη και αν έχει ισχύ έναντι τρίτου.
  • Ταξιδέψτε με εισιτήριο επιστροφής και αρκετούς οικονομικούς πόρους. Εμβάσματα προς τη Βουλγαρία παίρνουν συνήθως μερικές μέρες να φτάσουν στον προορισμό τους .
  • Βεβαιωθείτε ότι οι συγγενείς σας ξέρουν με ποιο τρόπο θα έλθουν σε επικοινωνία μαζί σας αν χρειαστεί.Ενδεικτικός κατάλογος δικηγορικών γραφείων στην Βουλγαρία για υποθέσεις οικογενειακού δικαίου.25/08/2017 Ενδεικτικός κατάλογος δικηγορικών γραφείων στην Βουλγαρία για υποθέσεις οικογενειακού δικαίου.


Αρχή της σελίδας

© 2007 - 2024 Κυπριακή Δημοκρατία, Υπουργείο Εξωτερικών,
Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σόφια

Πατήστε εδώ για να τυπώσετε τη σελίδα
Εκτύπωση