Κυπριακή Δημοκρατία
Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βιέννη

Νέα και Εκδηλώσεις


Mουσικό Φεστιβάλ EUNIC I Multilateralism at Work in Vienna

25/09/2020

H Πρεσβεία/Mόνιμη Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βιέννη είναι ενεργό μέλος του παραρτήματος Αυστρίας του EUNIC (EU National Institutes for Culture).
To EUNIC Aυστρίας διοργανώνει το τρίτο του μουσικό φεστιβάλ από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2020, το οποίο αποτελείται από τρεις εκδηλώσεις στους χώρους τριών ευρωπαϊκών πολιτιστικών ιδρυμάτων. Αυτή τη φορά, το φεστιβάλ μας έχει ως θεματικό άξονα την πολυμερή συνεργασία στη Βιέννη ("Multilateralism at Work in Vienna") και τελεί υπό την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους διεθνείς οργανισμούς στη ΒιέννηΜε την ευκαιρία της 75ης επετείου από την ίδρυση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, το EUNIC Aυστρίας επιθυμεί να υπογραμμίσει τον σημαντικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως υπερασπιστή μίας βασισμένης σε κανόνες, αποτελεσματικής πολυμερούς συνεργασίας μεταξύ των κρατών.


Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με αυστηρή τήρηση των κανόνων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η δήλωση είναι υποχρεωτική.


Για όσους δεν δύνανται να το παρακολουθήσουν από κοντά, το φεστιβάλ θα μεταδοθεί απ'ευθείας (live-streaming) μέσω της ιστοσελίδας της Αντιπροσωπείας της ΕΕ.
Σύστημα εγγραφής Κυπρίων που βρίσκονται στο εξωτερικό -

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Cyprus on Film

Peri Kuprou

Higher Education

Cyprus Weather

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

CTO

KYPE