Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Παρίσι


Καλώς Ήλθατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας, η οποία ευελπιστώ ότι θα αποτελέσει πηγή πληροφόρησης για θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα, ιστορία, ζωή και πολιτισμό της Κύπρου. Η σελίδα αποτελεί ένα επιπλέον μέσο επικοινωνίας με την Πρεσβεία μας, η οποία παρέχει προξενικές υπηρεσίες και πληροφορίες σε όλους τους τομείς της κυπριακής πραγματικότητας.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Κύπρου στη Γαλλία στοχεύει στην ενίσχυση των ήδη στενών και φιλικών σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και της Γαλλίας. Όπως γνωρίζετε, Κύπρος και Γαλλία διατηρούν εξαίρετες διμερείς σχέσεις, οι οποίες βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και τις κοινές αξίες και αρχές. Οι σχέσεις γνώρισαν μια νέα δυναμική από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, δυναμική η οποία εξακολουθεί να τις ενισχύει και να τις διευρύνει.

Εξάλλου, οι γαλλικές θέσεις σε ότι αφορά στο εθνικό μας πρόβλημα είναι γνωστές και συνάδουν με τις αρχές που η φιλοξενούσα χώρα πρεσβεύει και που εδράζονται στο σεβασμό του δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σας εύχομαι καλή περιήγηση στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.


Γιώργος Σιακαλλής
ΠρέσβηςΠαρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το έγγραφο.
Εκτύπωση