Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες


Καλώς Ήλθατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο

ΕκτύπωσηΕκτύπωσηΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες ανακοινώνει ότι τερματίζει την παρουσία της την 31 Δεκεμβρίου 2016. Επί τούτου επίσημη ανακοίνωση έχει αποσταλεί στο Υπουργείο Εξωτερικών Βελγίου καθώς και σ’ όλες τις Διπλωματικές Αποστολές και Διεθνείς Οργανισμούς στο Βέλγιο.

Με την απόφαση αυτή του Υπουργείου Εξωτερικών Κύπρου απεφασίσθη ταυτόχρονα η μελλοντική διαπίστευση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Πρεσβεία της Κύπρου στη Χάγη.


ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥ


Αγαπητέ Επισκέπτη,

Το προσωπικό της Πρεσβείας και εγώ θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κύπρου στο Βασίλειο του Βελγίου. Στις σελίδες μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, στην Ελληνική, Αγγλική, Ολλανδική και Γαλλική γλώσσα, σχετικά με την πολιτική, οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή της Κύπρου και σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει η Πρεσβεία στους Βέλγους πολίτες, καθώς επίσης και στους Κύπριους πολίτες. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν γενικές πληροφορίες, πληροφορίες για ταξίδι στην Κύπρο, τις προϋποθέσεις για θεωρήσεις εισόδου κ.λ.π.. Η Πρεσβεία είναι επίσης διαπιστευμένη στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου στην Ελβετία και στη Δημοκρατία της Γαμβίας.

Η ιστοσελίδα περιέχει επίσης πληροφορίες για την εξωτερική πολιτική, το Κυπριακό πρόβλημα και τις διάφορες πτυχές του, καθώς και τις προσπάθειες ειρηνικής επίλυσης, την Κύπρο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον τουρισμό και τα προξενικά θέματα. Παρέχει επίσης χρήσιμες συνδέσεις στις ιστοσελίδες της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Κύπρου και σε άλλες ιστοσελίδες.

Ελπίζουμε ότι η ιστοσελίδα μας θα σας φανεί χρήσιμη και να σας δώσει μια εικόνα για τη Κύπρο, αυτό το νησί στην ανατολική Μεσόγειο γεμάτο ιστορία και μύθους .

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία / εξυπηρέτηση για τις ανάγκες και ενδιαφέροντα σας.

Χαιρετισμούς

Αντώνης Γρίβας
Πρέσβυς

Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το έγγραφο.
Εκτύπωση