Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα


Βιβλιοθήκη


  Η Βιβλιοθήκη του Σπιτιού της Κύπρου

  Η βιβλιοθήκη διαθέτει βιβλία (6.000, περίπου, τίτλους) κυπρολογικού κυρίως ενδιαφέροντος που έχουν σχέση με τη λογοτεχνία, την ιστορία, την τέχνη, την πολιτική, τη λαογραφία, την οικονομία, τον κινηματογράφο, το θέατρο την μουσική κ.λ.π.

  Περιλαμβάνει επίσης συλλογή περιοδικών εκδόσεων. Στη διάθεση των αναγνωστών είναι ορισμένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά περιοδικά της Κύπρου.

  Η βιβλιοθήκη, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, παρέχει βιβλιογραφική ενημέρωση και πληροφοριακό υλικό για τα σχολεία, τους φοιτητές, τους μελετητές και ερευνητές και κάθε ενδιαφερόμενο για την ιστορία και τον κυπριακό πολιτισμό.

  Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου η Βιβλιοθήκη του Σπιτιού της Κύπρου μπορεί να εξυπηρετήσει δασκάλους και καθηγητές οι οποίοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν δωρεάν κυπριακά εκπαιδευτικά βιβλία, κατόπιν αίτησης μέσω φαξ στον αριθμό 210 3734904 ή μέσω e-mail:spiticy@otenet.gr

  Λειτουργία:

  Η Βιβλιοθήκη λειτουργεί μόνο για ανάγνωση (δεν είναι δανειστική), καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 10.00-14.00, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στον αριθμό 210 3734934, με την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης.

  Η Βιβλιοθήκη οργανώνεται ώστε μελλοντικά να προσφέρει πρόσβαση στον on line κατάλογο των βιβλίων.

  Σας πληροφορούμε ότι η ηλεκτρονική λειτουργία της βιβλιοθήκης δεν λειτουργεί προσωρινά.
  Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα :
  210 3734934 και 210 3734917 ή μέσω email: spiticy@otenet.grΠαρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το έγγραφο.
Εκτύπωση