Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα


Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες


Παρουσίαση Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Αθήνα

Παρουσίαση Κυπριακών Πανεπιστημίων στην Αθήνα


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 στην Αθήνα, η ‘Εκθεση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Κυπριακών Πανεπιστημίων και οι παρεχόμενες εκπαιδευτικές υπηρεσίες της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κύπρο. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από κοινού, από το Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Η ‘Εκθεση - Παρουσίαση αποσκοπούσε στην ενημέρωση μαθητών, γονέων - κηδεμόνων, εκπαιδευτικών, συμβούλων γραφείων συμβουλευτικής και προσανατολισμού και λοιπών ενδιαφερομένων σχετικά με τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα των Κυπριακών Πανεπιστημίων.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Ανώτερος Λειτουργός Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέας Παπούλας, παρείχε εξειδικευμένες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Κύπρο. Οι παρευρισκόμενοι επισκέπτες ενημερώθηκαν για το εκπαιδευτικό σύστημα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Κύπρου, καθώς και για τα προγράμματα που παρέχουν τα δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια, σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς σπουδαστές.

Ανοίξτε το Αρχείο Wordεκπαιδευτική εκθεση - κυπριακά πανεπιστήμια στην αθήνα 1.doc
Κατεβάστε το Acrobat Reader


Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το έγγραφο.
Εκτύπωση